Tullverket

Tullräknaren – räkna ut vad varan kostar

Vår tullräknare kan hjälpa dig att räkna ut tull, moms och andra avgifter när du handlar på nätet. Uträkningen är inte exakt. Använd den som en uppskattning av vad din vara kommer att kosta.

Brexit

När Storbritannien lämnar EU kan uträkningarna med Tullräknaren bli felaktiga. Detta beror på om Storbritannien lämnar under en vardag eller helgdag. Uträkningarna kommer att stämma den första vardagen efter ett utträde som sker en helgdag. Vi hoppas att detta inte ställer till allt för mycket besvär!

Gå hit för att läsa mer om brexit.

Fälthjälp jag vill köpa Alla varor har olika tullavgifter. Tullavgiften beräknas på varans inköpspris och fraktkostnad. Och eventuell transportförsäkring.
Vi kunde inte hitta varan du sökte. Kontakta oss för mer information. Ring 0771-520 520 under kontorstid eller e-posta oss: tullverket@tullverket.se. 
Fälthjälp varan skickas från Det är landet varan skickas från som avgör om du ska betala tull, moms och andra avgifter. Oavsett var nätbutiken finns är det varans avsändarland som räknas. Om det inte framgår i nätbutiken kan du kontakta säljaren och ta reda på det.
Fälthjälp pris Tullavgiften beräknas på varans inköpspris och fraktkostnad. Och eventuell transportförsäkring. Moms beräknas på varans inköpspris, fraktkostnad och eventuell tullavgift. Momsen är 25 procent på alla varor men 12 procent på livsmedel och 6 procent på vissa trycksaker.

Uppdaterad: 2019-04-09


4000